ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

konstantinos-makrypidis

Ο Κωνσταντίνος Μακρυπιδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε ιατρική στο Πανεπιστήμιο του Τορίνο. Ξεκίνησε την εργασία του ως ιατρός υπηρεσίας υπαίθρου το 2001 στην Κρήτη και ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στην Ωτορινολαρυγγολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας το 2009 οπότε κ έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας.

Εργάστηκε στο νοσοκομείο Ναυπλίου και στο Παναρκαδικο Νοσοκομείο Τρίπολης. Το 2006 εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο στα νοσοκομεία Barnet London NHS και στο J.K. University Hospital Middlesbrough.

Κατέχει τίτλο μεταπτυχιακού από το 2006 και είναι υποψήφιος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το 2010 εργάστηκε ως επικουρικός Επιμελητής Β ΩΡΛ στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ Αθηνών.

Κατά την εργασία του πραγματοποίησε επεμβάσεις όλου του φάσματος της ΩΡΛ, δίνοντας έμφαση στην αισθητική πλαστική προσώπου και σε επεμβάσεις για τη θεραπεία του ροχαλητού και της άπνοιας παιδιών και ενήλικων.

Από το 2010 είναι μέλος τής Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Πλαστικής Προσώπου ενώ το 2011 έλαβε πιστοποίηση στον τομέα αυτό από το Karolinska University Hospital της Σουηδίας.

Ασχολείται με τον αθλητισμό και κυρίως με την κολύμβηση όπου υπήρξε μέλος τής εθνικής ομάδας, βαλκανιονίκης και πρωταθλητής Ελλάδος.

Γνωρίζει άριστα την αγγλική, την ιταλική και την γαλλική γλώσσα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο