Κωνσταντίνος Μακρυπίδης

Χειρουργός ΩΡΛ - Πλαστική Αισθητική Προσώπου

Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 50 - Αθήνα 11528
Τηλ. (0030) 210 7227 555 - 6944830334

Ευάγγελος Γουβιώτης, Χειρουργός ΩΡΛ

Ο χειρουργός ΩΡΛ Ευάγγελος Γουβιώτης γεννήθηκε στην Χαλκίδα και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ολοκλήρωσε της σπουδές του στην Ιατρική ενώ η ειδικότητα του ως ΩΡΛ ξεκίνησε στη Χαλκίδα και ολοκληρώθηκε στο Νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ. Έχει διατελέσει καθηγητής ανατομίας στη σχολή Νοσηλευτικής του Νοσοκομείου της Χαλκίδας, εκπαιδευτής του ATLS σε νέους χειρουργούς και έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων και hands on, που σχετίζονται με την ειδικότητα του. Το διάστημα 2006 έως το 2009, ως μέλος της εταιρείας ENT of Athens, συμμετείχε σε πλήθος επεμβάσεων γενικής πλαστικής, αγγειοχειρουργικής και ΩΡΛ σε μεγάλα ιδιωτικά θεραπευτήρια της Αθήνας. Από το 2010 συνεργάζεται στενά με τον Χειρουργό ΩΡΛ και πλαστικό προσώπου Κ. Μακρυπίδη, πραγματοποιώντας επεμβάσεις λειτουργικής και αισθητικής φύσεως στην περιοχή της κεφαλής και του τραχήλου.

Μαρία Κουτλή, Eιδικός Aλλεργιολόγος

Η Μαρία Κουτλή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Το 2001 ξεκίνησε την ειδίκευση της στο τμήμα της παθολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίου.
Στη συνέχεια ειδικεύτηκε στην αλλεργιολογία στο Νοσοκομείο παίδων Αθηνών.
Είναι ειδικός αλλεργιολόγος παίδων και ενηλίκων.

Θανάσης Καραγιάννης, Ογκολόγος

Ο ογκολόγος Θανάσης Καραγιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του Ιατρική σχολή του Τορίνου Ιταλίας. Ξεκίνησε την ειδικότητα του στο τμήμα παθολογίας στο Λαϊκο Νοσοκομείο Αθηνών και ολοκλήρωσε την ειδίκευση του στην ογκολογία στο Νοσοκομείο Άγιος Σάββας. Είναι υποψήφιος διδάκτωρ στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ηλιάς Μέξης, Πλαστικός Χειρουργός

Ο πλαστικός χειρουργός Ηλιάς Μέξης γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την ιατρική σχολή Αθηνών το 2003. Ειδικεύτηκε στη Γενική Χειρουργική στο Γ.Ν. Δυτικής Αττικής "Αγία Βαρβάρα" (2005-2007). Από το 2007 ως το 2011, εργάστηκε στην Πανεπιστημιακή Κλινική Πλαστικής, Αισθητικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής στην Μπρατισλάβα (Σλοβακία). Εκεί εκπαιδεύτηκε, κοντά στον παγκοσμίου φήμης καθηγητή Jozef Fedeles, σε όλους τους τομείς της Αισθητικής Χειρουργικής. Αποτελεί τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής.

Γιώργος Μύγιας, Καρδιολόγος

Ο καρδιολόγος Γιώργος Μύγιας τελείωσε τις σπουδές του στην ιατρική σχολή το 1999. Την περίοδο 2005 ως το 2007 εκπαιδεύτηκε στο τμήμα της παθολογίας στο νοσοκομείο Ν.Ι.Μ.Τ.Σ. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του 2011 ειδικεύθηκε στην καρδιολογία στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξάνδρα. Έχει ιδιαίτερη εμπειρία στους τομείς της στεφανιαίας νόσου, της καρδιακής ανεπάρκειας και της αρτηριακής υπέρτασης.

Γεώργιος Παπαθανασίου, Aναισθησιολόγος

Ο αναισθησιολόγος Γεώργιος Παπαθανασίου γεννήθηκε στην Μυτιλήνη το 1979 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Το 2004 αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή. Ξεκίνησε την ειδικότητα του στο Γ.Ν.Καβάλας το 2008 και την ολοκλήρωσε στο Γ.Ν.Α. ΚΑΤ (2010-2014). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αποτελεί μέλος της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας και της Εsra Hellas

Παναγιώτης Δέδες, Οδοντίατρος

Ο Δέδες Παναγιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Σπούδασε στην οδοντιατρική σχολή του ανώτατου Ιατρικού Παν/μίου Πλόβντιβ όπου αποφοίτησε το έτος 2000 αριστούχος. Έκτοτε ασκεί ιδιωτικά, γενική οδοντιατρική στη “Medent North” με έμφαση κυρίως στην αισθητική οδοντιατρική, χειρουργική στόματος και εμφυτευματολογία.

Δημήτρης Μπάκος, Γαστρεντερολόγος-Ενδοσκόπος

O Γαστρεντερολόγος-Ενδοσκόπος  Δημήτρης Μπάκος  γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ειδικεύθηκε στην Γαστρεντερολογία στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών όπου είναι και επιστημονικός συνεργάτης του Ιατρείου Κινητικότητας του Πεπτικού Συστήματος. Διετέλεσε επιστημονικός υπεύθυνος του Ενδοσκοπικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο επί σειρά ετών. Συμμετέχει ενεργά σε εγχώρια και διεθνή συνέδρια, και συνεργάζεται με αρκετά ιδιωτικά θεραπευτήρια της Αθήνας.

Παναγιώτης Γούλας, Πνευμονολόγος

Ο Πνευμονολόγος Γούλας Παναγιώτης γεννήθηκε στο Αγρίνιο και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την ιατρική σχολή το 2001 και ειδικεύτηκε στην Πνευμονολογία στο ΝΝΘΑ ΣΩΤΗΡΙΑ από το 2007 εώς το 2011. Από το 2009 εώς το 2011 εργάστηκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας και την μονάδα αυξημένης φροντίδας του Νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Από το 2012 είναι ιδιώτης πνευμονολόγος εξωτερικός συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου αθηνών κλινικής Ψυχικού και του νοσοκομείου Υγεία με ιδιαίτερη εμπειρία στο βρογχικό άσθμα, στη χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια και τις λοιμώξεις αναπνευστικού.

Επικαιρότητα

Δεν βρέθηκε ροή.